Omladinska zadruga Indeks

Članstvo u omladinskoj zadruzi „Indeks“ se zasniva na dobrovoljnosti i mogu ga ostvariti studenti, učenici i lica koja nisu u radnom odnosu od 15 do 30 godina starosti.

Zadruga obezbeđuje razne vrste povremenih i privremenih poslova koji su potrebni preduzećima i ustanovama za obavljanje svoje delatnosti.

Za učlanjenje u omladinsku zadrugu „Indeks“ su potrebna sledeća dokumenta: lična karta, indeks, đačka knjižica ili radna knjižica za lica koja nemaju status studenta ili učenika.

Do posla se dolazi nakon učlanjenja u zadrugu, gde se vrši evidencija i upisuje želja za vrstom posla i dužina trajanja, tako da zadruga po dobijanju posla obaveštava zadrugara telefonskim putem.

Prilikom učlanjenja u zadrugu, ne uzima se članarina, već se odbija od prve zarade.

Ukoliko želite da sebi obezbedite dodatna sredstva za svoje potrebe to možete ostvariti svojim radom preko omladinske zadruge „Indeks“. Zadruga radi svakog radnog dana od 08 do 15 časova.

Kako da postaneš član OZ Indeks?

 

Poštovani, Vaše popunjavanje onlajn formulara, odnosno Vaš upis u našu bazu podataka daje nam uvid u Vaš profil i znanje i znatno nam olakšava postupak obrade Vaših podataka i predstavljanje Vaših podataka potencijalnim poslodavcima. Zato Vas molimo da formular popunite u celosti.

 

 

 

Ime (obavezno)

Prezime (obavezno)

Datum rođenja (obavezno)

JMBG

Adresa

Grad

Obrazovanje

Telefon

E - pošta (obavezno)

Pol

Vozačka dozvola

Sanitarna knjižica

Radna knjižica

Naziv srednje škole

Naziv fakulteta ili više škole

Trenutni radni status

Tražim posao (držite dugme CTRL za odabir više odgovora)

Strani jezici

Znanje rada na računaru

Radno iskustvo

Dodatno obrazovanje

Opis prijave

Vaš CV na srpskom

Vaš CV na engleskom