Omladinska zadruga "Indeks"

O nama

Omladinska zadruga „Indeks“ osnovana je 1992. sa ciljem da studentima, učenicima i nezaposlenim mladim ljudima omogući da svojim radom dođu do dodatnih sredstava za školovanje, egzistenciju, povećanje kućnog budžeta i dodatnog džeparca.

Cilj nam je razvijati se u svim pravcima, na svim poljima i biti deo savremenog poslovnog sveta i modernog doba, a pritom sačuvati ideju izvornog i tradicionalnog zadrugarstva, koja u nasoj zemlji živi dugi niz godina.

Naš zadatak je da pomognemo i damo podršku mladim ljudima (studentima i omladincima) u pronalaženju posla. Posao preko studentsko omladinske zadruge Indeks mladim ljudima može pomoći da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste u praktične svrhe tj. zarade novac, prošire znanja, steknu nova dragocena iskustva, izgrade odnos prema radu, pokažu svoja stvaralačka i kreativna umeća i druge sposobnosti kojima raspolažu a kojima će se svakako preporučiti budućem poslodavcu.

Ono što nas izdvaja od drugih zadruga je mogućnost hitnog servisa

’’HITAN SERVIS – odgovor i pronolazak radnika za 12h’'

Potrebe naših klijenata i partnera sa svim specifičnostima trudimo se da ispoštujemo i da zajedno radimo na ostvarenju poslovnih ciljeva.

Imamo razvijenu uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, javnim ustanovama, bankama, hotelima, fakultetima, školama, sportskim asocijacijama, advokatskim kancelarijama, ambasadama, velikim distributerskim kućama, maloprodajnim lancima i raznim zanatskim i trgovinskim radnjama koji angažuju naše članove za razne poslove.

Studentsko-omladinska zadruga Indeks je neizostavna karika na razvojnom putu svakog mladog čoveka koja doprinosi formiranju ozbiljne, vredne i odgovorne ličnosti, spremne da se nosi sa mnogim životnim izazovima.

Scroll to Top