Studenstsko omladinska zadruga Indeks, Beograd

Studentsko omladinska zadruga Indeks, Beograd je omladinska zadruga koja povezuje mlade, motivisane pojedince sa poslodavcima koji traže radnike. Zadruga pruža raznovrsne poslove za mlade na teritoriji Beograda i u svim većim gradovima u Srbiji.

Sarađujući sa poslodavcima iz različitih delatnosti, Studentska zadruga Indeks omogućava mladima pristup različitim poslovnim sektorima. Bez obzira na vrstu posla koja ih zanima, studenti i mladi mogu pronaći zaposlenje.

 Poslovi za studente, srednjoškolce i nezaposlene su lako dostupni, svakodnevnim ažuriranjem na sajtu i Instagram profilu zadruge. 

Kako postati član omladinske zadruge?

Da biste postali deo omladinske zadruge “Indeks” i pronašli odgovarajući poslovni angažman, potrebno je da se učlanite. Pravo na članstvo imaju svi učenici, studenti i nezaposleni u dobi od 15 do 30 godina. Proces učlanjenja zahteva određenu dokumentaciju, a zavisno od trenutnog statusa, sledeći dokumenti su potrebni:

Učenici:

Student do 26 godina:

Nezaposleni do 30 godina:

  • Do posla se dolazi nakon učlanjenja u zadrugu, gde se vrši evidencija i upisuje želja za vrstom posla i dužina trajanja, tako da zadruga po dobijanju posla obaveštava zadrugara telefonskim putem.
  • Prilikom učlanjenja u zadrugu, ne uzima se članarina, već se odbija od prve zarade. Ukoliko želite da sebi obezbedite dodatna sredstva za svoje potrebe to možete ostvariti svojim radom preko omladinske zadruge „Indeks“.
  • Zadruga radi svakog radnog dana od 08 do 15 časova.
Scroll to Top